"Fijat grande punto van" i u Srbiji

Bez autora
Jun 16 2011

Kompanija "Fijat automobili Srbija" (FAS) saopštila je da je u svoj uvozni program uvela i vozilo "Fijat grande punto van", za profesionalne korisnike. Akcijska cena "Fijat grande punto vana" sa benzinskim 1.4 aktiv Euro 5 motorom, bez poreza na dodatnu vrednost iznosi 8.500 evra, dok model sa dizel 1.3 JTD aktiv motorom košta 10.100 evra. Ovaj automobil je kreiran da zadovolji najviše zahteve profesionalnih korisnika, a u ponudi su dva motora najnovije Euro 5 generacije: benzinski 1.4 aktiv od 77 konjskih snaga i dizel 1.3 JTD aktiv od 75 konjskih snaga. "Fijat grande punto van" predstavlja spoj funkcionalnosti, snage i pouzdanosti, a njegove spoljašnje dimenzije omogućavaju jednostavno parkiranje. Vozilo ima dva sedišta razdvojena zaštitnom pregradnom mrežom od tovarnog prostora, koji zadovoljava sve profesionalne potrebe.

"Fijat grande punto van" i u SrbijiKompanija "Fijat automobili Srbija" (FAS) saopštila je da je u svoj uvozni program uvela i vozilo "Fijat grande punto van", za profesionalne korisnike.

Akcijska cena "Fijat grande punto vana" sa benzinskim 1.4 aktiv Euro 5 motorom, bez poreza na dodatnu vrednost iznosi 8.500 evra, dok model sa dizel 1.3 JTD aktiv motorom košta 10.100 evra.

Ovaj automobil je kreiran da zadovolji najviše zahteve profesionalnih korisnika, a u ponudi su dva motora najnovije Euro 5 generacije: benzinski 1.4 aktiv od 77 konjskih snaga i dizel 1.3 JTD aktiv od 75 konjskih snaga.

"Fijat grande punto van" predstavlja spoj funkcionalnosti, snage i pouzdanosti, a njegove spoljašnje dimenzije omogućavaju jednostavno parkiranje.

Vozilo ima dva sedišta razdvojena zaštitnom pregradnom mrežom od tovarnog prostora, koji zadovoljava sve profesionalne potrebe.

Ppremljen je manuelnim klima uređajem, centralnom bravom sa daljinskom komandom, servo upravljačem podesivim po visini, elektronskim podizačima prednjih stakala, elektronskim podešavanjem spoljašnjih retrovizora sa funkcijom odmrzavanja, čeličnim felnama i Fix&Go opremom za reparaciju guma.

Dodatna oprema vozila sadrži "Hill Holder" sistem koji olakšava pokretanje automobila na uzbrdici, parking senzor, svetla za maglu, kožni volan i menjač i specifičnu instrument tablu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik